Rejtélyes betegségben halt meg egy turista Skóciában

Vágólapra másolva!
Egy fiatal Lamborghini-mérnök tragikusan meghalt skóciai álomnyaralása közben, miután a lába hirtelen megduzzadt és elsötétült. Az orvosok fertőzést diagnosztizáltak nála, amely átterjedt a tüdejére, és tüdőgyulladást okozott.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Mauro Carminati Skóciában utazott, amikor észrevette, hogy a lába feketedik és duzzadni kezd. 

A férfi megijedt, amikor Edinburgh-i látogatása során észrevette, hogy a lába drasztikusan megduzzadt. A kórházba ment, ahol fertőzést diagnosztizáltak nála.

Miután segítséget kért a kórházban, az orvosok fertőzést diagnosztizáltak nála, amely átterjedt a tüdejére, és tüdőgyulladást okozott. Családja, köztük édesanyja, Cinzia, édesapja, Fabrizio és Marina nénje Skóciába sietett, remélve, hogy láthatják őt, amíg még magánál van és képes beszélni.

A férfi május 3-án halt meg. A halálhíre sokkoló volt a családja számára, hiszen az egyik legegészségesebb ember volt, és ritkán volt beteg - számolt be a Daily Record.

Rejtélyes betegségben halt meg egy turista Skóciában.
Rejtélyes betegségben halt meg egy turista Skóciában.
Fotó: @webecodibergamo / X

Azt mondták, hogy a tragédia derült égből villámcsapás volt, hozzátéve, hogy Mauro tökéletes egészségnek örvendett, amikor elutazott, és nem ment volna el nyaralni, ha bármi jele lett volna a betegségnek. A család számára kérdéses, hogy vajon az orvosok által eredetileg alkalmazott terápia nem befolyásolhatta-e negatívan a kezelést.

Az olasz konzulátus szóvivője elmondta, hogy május 7-én bocsátották rendelkezésre az esetről készült jegyzőkönyvet, majd ezt követően hazaszállítattják a holttestet, és kitűzik a temetés időpontját. 

Mauro a bergamói Natta tudományos és technológiai középiskolában érettségizett kitűnő eredménnyel, 2013-ban pedig a milánói politechnikumban szerzett diplomát matematikai mérnöki szakon. Ezután a Müncheni Egyetemen szerzett mesterdiplomát, majd a német Audi autógyártónál helyezkedett el, mielőtt 2020-ban Bolognába költözött volna, hogy a Lamborghinininél dolgozzon - írta a Mirror.

Rejtélyes betegségek

Rémálommá volt a család egyiptomi álomnyaralása is egy rejtélyes betegség miatt. A 13 hónapos Ellie szüleivel érkezett két hétre nyaralni az egyiptomi tengerpartra, Marsza Alam városába. 

Az első hét a tervek szerint alakult, de aztán a kislány száján, majd arcán apró fekete pöttyök jelentek meg.

A szállodai orvostól kaptak ugyan valamilyen allergia elleni cseppet, de másnapra Ellie testét is ellepték a már gennyedző, egyre nagyobbodó sebek. A gyereket bevitték a helyi kórházba, ahol közölték a szülőkkel, hogy éjszakára bent tartják megfigyelésre. Másnap, azaz múlt hét csütörtök reggel a szülők a kórházban szinte sokkot kaptak a kislányuk látványától. Másnapra a kislány lábai is lufinagyságura dagadtak

Tavaly arról is beszámoltunk, hogy egy 64 éves nő hirtelen összeesett és meghalt túrázás közben egy ösvényen Texasban. A nő aktív életet élt és semmi nem utalt arra, hogy beteg lenne.