Ilyen közelről még sosem láthattuk Lana Del Rey melleit - fotó

Vágólapra másolva!
Lana Del Rey merész fotót mutatott magáról – pontosabban a melleiről – az Instagramon.
Vágólapra másolva!

Lana Del Rey az Instagramon mutatott hatalmas melleiről egy közeli fotót, amely a legnépszerűbb hozzászólás szerint az OnlyFansen, fizetős erotikus oldalon is megállná a helyét. Nézze meg a bejegyzését!

Lana Del Rey közeli fotója a melleiről:

A képaláírás szerint a fotó valójában egy kulisszák mögötti felvétel, azt dokumentálta, hogy az énekesnő miként készülődött az idei MET-gálára, vagyis a Metropolitan Museum of Art jótékonysági eseményére, ahol hagyományosan a sztárvilág színe-java megjelenik.

Lana Del Reyre idén egyébként került még pár réteg a fotójához képest, hisz a gálán végül egy különös ruhában, faágakkal díszített háló alatt jelent meg:

MET Gala Lana Del Rey
Lana Del Rey a 2024-es MET-gálán
Fotó: AFP / AFP

Nem az övé volt persze az egyetlen elképesztő ruhaköltemény az idei MET-gálán – Emily Ratajkowski, Meg Ryan, Rita Ora, Shakira, Zendaya vagy Kylie Jenner bámulatos szettjeit itt nézheti meg.

Lana Del Rey szívesen vetkőzik mostanában

Lana Del Rey nemrég Kim Kardashian kedvéért vetkőzött fehérneműre, miután beszállt a sztár cégének Valentin-napi kampányába – előtte azonban sokáig nem mutogatta magát szívesen: körülbelül négy évig alig vállalt fellépést, szinte teljesen eltűnt a színpadról és a közösségi médiából.

"Mindezt a zenéért teszem, egyelőre azonban kicsit szűkebbre kell zárnom azt a bizonyos kört, hogy más területeken is kiteljesedhessek" – magyarázta korábban a döntését.

Lana Del Rey azonban tavaly végre megmutatta magát a közönség előtt egy brazil fesztiválon, de rögtön sokkolta is a jelenlévőket, hiszen szinte rá sem lehetett ismerni: mint kiderült, az egykor vékony és szexi énekesnő szinte felismerhetetlenre hízott az eltelt időszakban. Azóta persze visszafogyott, mostanában valószínűleg ezért is mutogatja magát szívesen.

Magyarországon is fellépett

A tizenegyszeres Grammy-jelölt Lana Del Rey Magyarországon is járt még a "visszavonulása" előtt, a 2018-as Sziget Fesztiválon lépett fel. Annak idején olyan slágerekkel vált népszerűvé, mint a Blue Jeans, a Video Games, a Born To Die vagy a Summertime Sadness.