Elképesztő titkot árult el magáról Vilmos herceg

Vágólapra másolva!
Vilmos herceg egy interjúban árulta el, hogy van egy reggeli szokása, amiről soha nem lenne hajlandó lemondani.
Vágólapra másolva!

Nem csak a brit királyi családnak, hanem Vilmos hercegnek is vannak fura, már megdöbbentő szokásai. Köztudott, hogy az uralkodó család tagjainak rendszerint stresszes és fárasztó a napjuk, ezért a walesi herceg az Apple Fitness+ Time to Walk podcastjában elárulta, hogy van egy hatalmas titka, ami feltölti őt energiával.

"Nincs is jobb egy hétfő reggelen, mint amikor a hétvége után kicsit karikás még a szemed, és megpróbálsz visszatérni a hétköznapi dolgokba, és az AC/DC – Thunderstruckot hallgatod. 

Abszolút felébreszt, a lehető legjobb hangulatba hozza az ember, és a hét is jól indul tőle. 

Ha ezt a számot hallgatom úgy érzem, hogy nincs előttem akadály" - mesélte. 

Annyira szeretem az együttes dalát, hogy gyakran hallgatom séta vagy futás közben is, sőt ha alkalmam nyílik rá, akkor táncolni is szoktam rá - idézte szavait a Mirror. 

Fekete-fehér fotóval sokkolta a rajongóit

A herceg és a hercegné egy fekete-fehér fotót osztott meg nemrég a közösségi oldalon, a rajongók pedig egyből a legrosszabbra gondoltak. 

Miért fekete-fehér? Majdnem elájultam 

- írta egy kommentelő. 

 "Én is sokkot kaptam!" - írta egy másik kommentelő, akivel még többen egyetértettek.

Valójában Katalin és Vilmos 13. házassági évfordulója alkalmából posztoltak, méghozzá egy esküvői fotót.

Testvérét nem akarja látni III. Károly király

Harry az Invictus Games tíz éves évfordulója miatt utazott haza, de az édesapjának a Fidzsi-szigetek miniszterelnökét kellett köszöntenie akkor a Buckingham-palotában. Két órával azután, hogy ez kiderült, az uralkodó elárulta, jövő hétfőn részt vesz egy ünnepségen, amin a 41 éves Vilmos herceget a hadsereg helikopter ezredének parancsnokává nevezik ki.

Annak az ezredének, amiben egykor Harry herceg szolgált. A ceremónia egy olyan Apache helikopter előtt lesz majd, amellyel Harry harcolt Afganisztánban. Vilmos a levegőbe fog emelkedni a járművel. 

Az időzítés mindent elárul 

- mondta egy forrás a lapnak.

"Válaszul a sok kérdésre és a folyamatos találgatásokra, hogy a herceg találkozik-e az apjával, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodik ezen a héten, ez sajnos nem lesz lehetséges Őfelsége beosztása miatt" - nyilatkozta Harry herceg szóvivője.