Két fiatal akart megerőszakolni egy lányt Miskolcon

nemierőszak, migráns, nemi erőszak
A kép illusztráció.
Vágólapra másolva!
Két fiatal egy miskolci villamoson szólított le egy lányt Miskolcon. Beszélgetni kezdtek, nem sokkal később azonban már arra akarták kényszeríteni, hogy szexeljen velük, illetve prostituáltként dolgozzon nekik.
Vágólapra másolva!

A két kamasz 2022 májusában Miskolcon villamossal utazott, melynek során leszólítottak egy fiatal lányt, és beszélgetni kezdtek vele, majd rávették, hogy szálljon le velük. Ezután a lányt 

egy elhagyott patakparti területre vitték, ahol az egyikük arra kérte, hogy prostituáltként dolgozzon nekik. Amikor a lány erre nemet mondott, arra akarták rábírni, hogy szexeljen velük.

 A lány ezúttal is ellenkezett, mire az egyik fiú 

a híd korlátjához szorította és beleharapott az arcába. A lány menekülni próbált, azonban az egyik támadó lefogta a kezeit, míg társa lehúzta az ő és a saját nadrágját is, és szexre utaló mozdulatokat tett.

Ezután az egyik fiú belerúgott, és meg is ütötte a távozni készülő lányt, majd visszakísérték a villamoshoz. Ezt követően a két kamasz felszállt egy villamosra, a lány pedig a helyszínen maradt. Később azonban a fiúk visszatértek, és 

ismét szexre akarták kényszeríteni áldozatukat. Mivel a lány nem egyezett bele, egyikük megütötte, majd egy parkba mentek,

 ahol végül feladták a szándékukat, otthagyták a lányt, majd távoztak a helyszínről. 

A bíróság a két fiatalt társtettesként elkövetett szexuális erőszak miatt mondta ki bűnösnek, egyiküket 1 év 5 hónap, míg társát 1 év 2 hónap börtönre ítélte, melyet mindkettejük esetében 2 év próbaidőre felfüggesztett.

Az ítélettel szemben az elsőrendű vádlott fellebbezett, így az ő ügye a Miskolci Törvényszéken folytatódik, míg társa esetében a döntés jogerőre emelkedett.

Néhány hónappal ezeőtt a március 15-ei ünnepség alatt erőszakolta meg iskolatársát egy encsi fiú úgy, hogy bezárta az osztályterembe, megszorította a nyakát, kezeit lefogta, majd lehúzta a nadrágját. Egy borsodi buszmegállóban egy 11 éves fiút akartak megerőszakolni iskolatársai. Tiszakarádon egy 17 éves kamasz akart megerőszakolni egy nyugdíjas asszonyt miután betört hozzá a szilveszteri buliból hazfelé menet. Bevonszolta a fürdőszobába, majd közölte vele, hogy azért kell vele lefeküdnie, mert fogadást kötött egy barátjával, aki 5 ezer forintot ad neki, ha megteszi, közben pedig a szájába lógatta a nemi szervét. Az idős nő kézzel-lábbal próbált védekezni, rugdosott, harapott, végül megfenyegette, hogy rendőrt hív, mire a fiatal megijedt, és távozott.