Elszabadulhat a pokol, atombombákhoz nyúl Oroszország

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok és Brüsszel provokációi miatt Oroszország arra kényszerült, hogy egyre drámaibb eszközökkel próbáljanak meg felkészülni arra az eshetőségre, ha a NATO katonákat küld Ukrajnába. Nemrég Moszkva nukleáris hadgyakorlatot jelentett be, amellyel megmutatja, hogy minden lehetséges eszközzel megvédik az ország szuverenitását.
Vágólapra másolva!

Anatolij Anatov, Oroszország amerikai nagykövete szerint a nukleáris hadgyakorlat szükséges lépés a kollektív nyugat háborús retorikájára. Úgy gondolja, hogy az orosz Védelmi Minisztérium által bejelentett hadgyakorlat nem a semmiből született, hanem egyenes következménye a Nyugat agresszív és arrogáns politikai lépéseinek, melyek elfogadhatatlan biztonsági kockázatot jelentenek Oroszország és állampolgárai számára. Kiemelte, hogy Ukrajna nyugati partnerei folyamatosan küldik az egyre halálosabb fegyvereket Kijev számára, ezzel a cél pedig az oroszok életek kioltása és az orosz területek támadása.

Elmondta, hogy Oroszország nem fenyeget senkit, azonban a Nyugatnak meg kell értenie, hogy Moszkva mindent meg fog tennie a szuverenitása és a területi integritása védelmének érdekében. Anatov kiemelte: az egyoldalú eszkaláció nem fog működni a Nyugat számára. Ezzel arra célzott, hogy Oroszország minden nyugati lépésre egyenlő arányú választ fog adni, nem hagyja, hogy válaszlépés nélkül fenyegessék szuverenitását és területi integritását. 

Mint ismert, Emmanuel Macron az elmúlt időszakban folyamatosan azért kampányol Franciaországban, illetve számos más háborúpárti Országban, hogy a NATO katonákat küldjön Ukrajnába. Emellett a napokban Nagy-Britannia engedélyezte Kijevnek, hogy az általuk küldött fegyverekkel orosz területekre mérjenek csapást. Közben az Egyesült Államok és Brüsszel is tömérdek mennyiségű pénzt pumpál Ukrajnába, de ennek ellenére a fronton a helyzet egyre drámaibb, az oroszok folyamatosan foglalják el a településeket és törik át az ukrán védelmi állásokat.