Vágólapra másolva!
Ryan Giggs ötve évesen harmadszor is apa lesz. A Manchester United legendás futballistája és modell barátnője, Zara Charles az első közös gyermeküket várják.

Ryan Giggs a Manchester United történetének egyik legsikeresebb játékosa, pályafutása során 35 trófeát nyert a Vörös Ördögökkel. A tíz éve visszavonult egykori walesi sztárfocistának már van két gyermeke előző házasságából: Libby lánya már 19 éves, a 17 éves Zach pedig a Sheffield Unitedben focizik. Giggs 2017-ben vált el feleségétől, Stacey Cooke-tól, akit bátyja feleségével csalt éveken át. Giggs aztán 2020-ban újabb botrányba keveredett, miután családi erőszak vádjával vették őrizetbe. Párkapcsolati erőszakkal, testi sértéssel, zaklatással és kényszerítéssel vádolták, amit a 2017. december 1. és 2020. november 2. közötti időszakban követett el a barátnőjével, Kate Greville-lel, illetve annak lánytestvérvel Emmával szemben. A walesi válogatott korábbi szövetségi kapitány végig kiállt ártatlansága mellett, majd 2023-ban az ügyészség visszavonta a vele kapcsolatos vádakat. 

Ryan Giggs
Ryan Giggs és fehérnemű-modell barátnője első közös gyereküket várják

50 évesen újra apa lesz a Manchester United legendája

Az ötven éves Giggs 2021-ben jött össze a 36 éves fehérneműmodellel, Zara Charlesszal, akinek már szintén van egy lánya a korábbi kapcsolatából. A The Sun beszámolója szerint a pár izgatottan várja a kicsit, az örömhírt pedig már meg is osztották a családjaikkal. 

"Ryan ideges volt, hogy a gyerekei mit fognak szólni ahhoz, hogy újra apa lesz, de Libby és Zach az elmúlt néhány évben megismerték Zarát, és nagyon jó kapcsolatot ápolnak vele. Ők is boldogok, ha az édesapjuk boldog, de azért azt viccesen megjegyezték, hogy az ex-focista ennyi idősen már valószínűleg nehezen fogja viselni a korán kelést és az alváshiányt" – nyilatkozta a The Sunnak egy informátor, aki állítólag közel áll a párhoz.

Giggsék barátai azt mondták, Ryan és Zara kapcsolata szilárd, nagyon szeretik egymást, hosszú távra terveznek. Egyszerű életet élnek, sokat sétálnak, kévézni járnak, és mindkettjüknek fontos, hogy fitten tartsák magukat.

Kapcsolódó cikkek: