Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Bayern München 2-1-re kikapott a Real Madridtól a Santiago Bernabeu Stadionban, így 4-3-as összesítéssel kiesett. A meccs után a bajorok sztárja, Thomas Müller a bírót kritizálta, és a két csapat néhány évvel ezelőtti, botrányos meccsét is felemlegette.

A Bayern München hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Real Madrid ellen, majd a BL-elődöntő visszavágóján nagyon közel került a továbbjutáshoz, miután Alphonso Davies a második félidőben vezetést szerzett. A hajrában a nagy erőkkel támadó Real Manuel Neuer hibája után kiegyenlített, a hosszabbításban pedig megfordította a meccset Joselu révén, így 2022 után ismét döntőbe jutott.

Bajnokok Ligája, Real Madrid, Bayern München, BL-elődöntő
A Real Madrid jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe, a Bayern elbukott
Fotó: AFP (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

A jelzett hosszabbítás lejárta után, a 102. percben jöhetett volna a meccs újabb fordulata, egy indítás Nusszair Mazraui felé érkezett, amit kifejeltek a Real-védők, majd Thomas Müller lecsapott a labdára, Matthijs de Ligt elé passzolt, aki kapásból a kapuba lőtt. A gólt azonban lesre hivatkozva nem adták meg, Szymon Marciniak játékvezető sípja már a támadás közben felharsant, így végül maradt a 2-1, amivel a Real továbbutott.

A bírókat szidta és Kassai Viktor hibáit is felemlegette a Bayern sztárja

A mérkőzés után a Bayern sztárja, az ezúttal csereként pályára küldött Thomas Müller dühösen nyilatkozott, egyértelműen a bírót téve felelőssé a történtekért, valamint egy múltbeli esetet is felemlegetett.

Ez nagyon bizarr. A játékvezető még a videóbíró segítségét sem vette igénybe ennél a szituációnál. Sajnos ez gyakran megtörténik Madridban. Néhány évvel ezelőtt is előfordult egy hasonló eset, amikor Cristiano Ronaldo két gólt lőtt. Bár az még a videóbírós időszak előtt történt" -

mondta Müller, utalva a Kassai Viktor által vezetett 2017-es meccsre, amely botrányos bírói ítéleteket hozott, melyeknek szintén a Bayern volt az elszenvedője. 

A Real Madrid ellenfele a német Borussia Dortmund lesz a június 1-jei, londoni Wembley Stadionban sorra kerülő fináléban, ahová a BVB kedden, a Paris Saint-Germain elleni továbbjutással biztosította be a helyét.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek