Vágólapra másolva!
A következő szezonban is a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debrecent erősíti majd Ferenczi János, a klub saját nevelésű játékosa, aki egész karrierjét a hajdúsági együttesnél töltötte.

A klub hivatalos honlapja csütörtökön arról számolt be, hogy a 33 éves futballista szerződése automatikusan egy évvel meghosszabbodik.

ferenczi jános
Ferenczi 2025-ig marad a Debrecen játékosa
Fotó: dvsc.hu

A 33 éves Ferenczi 2011-ben, a Vasas elleni bajnoki mérkőzésen mutatkozott be a felnőttek között, azóta alapemberré vált, és több mint 200 élvonalbeli meccsen lépett pályára, amivel a klub örökranglistájának kilencedik helyén áll. Ferenczi az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve összesen 30 tétmérkőzésen lépett pályára eddig, ezeken gólt nem szerzett, de kiosztott kilenc gólpasszt.

Óriási megtiszteltetés, hogy továbbra is számít rám a klub, és pozitívan állt a hosszabbításhoz. Ennyi év után is szeretném tovább segíteni a csapatot, és remélem, a többiekkel együtt örömteli pillanatokat tudunk szerezni a szurkolóknak.

 Bízom abban, hogy ezzel a klubhűséggel példát tudok mutatni a fiatalabb játékosok számára is" - nyilatkozta a kétszeres magyar válogatott játékos.

A Debreceni VSC két fordulóval az OTP Bank Liga zárása előtt jelenleg 45 ponttal az ötödik helyen áll. Srdjan Blagojevic együttese vasárnap az ezüstéremért küzdő Fehérvárt fogadja, majd május 18-án a közvetlen riválisához, a negyedik helyen álló Puskás Akadémiához látogat.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.